Fortuna Vam pomaže

Mere col - milimetar
Dimezije cevi

Brojač poseta


Ovog meseca1049
Prethodnog meseca:6734
Ove godine:78355
Prethodne godine:81543
Ukupno poseta:539538
O nama
PDF Štampa El. pošta

 

 

 


Preduzeće „FORTUNA“ DOO je osnovano sredinom 1992. godine. Od 1996 bavimo se veleprodajom vodovodnog i kanalizacionog materijala. Preduzeće se od 2009. godine nalazi u ulici Zlatiborska 10, naselje Bobište u Leskovcu, na novosagrađenom poslovnom objektu koji sadrži prodajno-skladišni prostor (otvoreno stovarište i pokriveni magacin), kao i administrativne prostorije. Trenutno zapošljavamo sedam radnika.

 

Poslovna politika i kapaciteti                                                                                                                           

Naša poslovna politika se može sažeti u jednoj rečenici: sve na jednom mestu,u bilo koje vreme. Proširivanjem smeštajnih kapaciteta stvoreni su uslovi da se skladišti najširi asortiman vodovodnog i kanalizacionog programa svih dimenzija i materijala izrade. Pošto se kod nas mogu uvek, u bilo koje doba dana, snabdeti vodovodnom i kanalizacionom armaturom za sanaciju havarija na instalacijama spoljnog i unutrašnjeg vodovoda i kanalizacije, to je većina vodovoda i izvođača radova u ovom delu Srbije u svom poslovanju oslonjena na nas. Takođe, naša stručna služba poseduje veliko iskustvo i znanje u pružanju saveta i izrade elaborata za izbor i tehniku ugradnje vodovodne i kanalizacione armature. S obzirom da posedujemo dostavna vozila, možemo vršiti dostavu do željenog mesta kupca u čitavoj Srbiji.

 

Fortuna Solar

 

Preduzeće Fortuna ide u skladu sa svetskim trendovima u vidu ZELENE ENERGIJE . 15 Marta 2014, ogranak Fortune D.O.O. - Fortuna Solar pustio je u rad solarnu elektranu snage 30 kW, prvu u ovom kraju. Sva proizvedena električna energija distribuira se EPS-u , dok će se tokom godine sa dodatnih 10 kW hibridnih panela i samo preduzeće snabdevati zelenom energijom , čime će dati svoj doprinos očuvanju životne sredine .